Csapatunk a jelenlegi gazdasági körülmények között is a minőség mellett vállal kötelezettséget.

Az általunk használt termékek megfelelnek a legszigorúbb minőségbiztosítási,egészségügyi követelményeknek,VAH/DGHM/ÖGHMP/RKI listán szerepelnek. Piacvezető termékek felhasználása megfelelő szaktudással !A helyes tisztításról és fertőtlenítésről a helyszíni oktatások a Hagleitner Akadémia közvetíti a mélyebb tudást.

Honlapunkon részletes leírásokat talál szolgáltatásainkról, technológiánkról és technikáinkról, illetve megtekintheti munkáinkat képekben és kérhet árajánlatot vagy időpontot személyes találkozóra!

Jó böngészést kívánva,

Baranyai Evelin – Ügyvezető

ref

A Steril Takarításról…

Mindannyian tudjuk, hogy a takarítás mennyire fontos szempont, legyen szó munkahelyről, otthonról vagy bármilyen környezetünkben. Ennek ellenére van amit csak felületesen vagy nem kellőképpen tudunk magunk kitakarítani-, megtisztítani.

Technológiáink lehetővé teszik, hogy teljes mértékig tiszta és steril környezetet hozzunk létre munkahelyén, szőnyegeiben, üvegfelületein. Munkagépeink és személyzetünk hatékonyságának köszönhetően sokkal szebb és tisztább környezetet teremthetünk, ezzel javítva akár irodája színvonalát, munkatársai munkamorálját és természetesen mind ezek segítenek egészségük megőrzésében!