Cégünkről…

“Általában mi ott kezdünk ahol mások feladják…”

Cégünket, a Steril Consulting Kft-t azzal a szándékkal alapítottuk, hogy a takarítás, tisztítás, általános fertőtlenítés piacán új utat és innovációt mutassunk.

A már rendelkezésre álló tudásbázis, a partnereinkkel kialakított bizalmi viszony, valamint az alapító szakértelme adja e cég alapját 2001-évtől. A cég alapítójának képzettsége és tapasztalata jelenti azt a hátteret, melyre építve már új, innovatív módszerekkel dolgozó, megbízható takarító vállalkozást hoztunk létre, amellyel a vállalkozások, közintézmények általános tisztításán kívül különös figyelmet nyújtunk az egészség megőrzésére.

A Steril Takarításról…

Mindannyian tudjuk, hogy a takarítás mennyire fontos szempont, legyen szó munkahelyről, otthonról vagy bármilyen környezetünkben. Ennek ellenére van amit csak felületesen vagy nem kellőképpen tudunk magunk kitakarítani, megtisztítani.

Technológiáink lehetővé teszik, hogy teljes mértékig tiszta és steril környezetet hozzunk létre munkahelyén, szőnyegeiben, üvegfelületein. Munkagépeink és személyzetünk hatékonyságának köszönhetően sokkal szebb és tisztább környezetet teremthetünk, ezzel javítva akár irodája színvonalát, munkatársai munkamorálját és természetesen mind ezek segítenek egészségük megőrzésében!

ajanlat_gomb

 

Referenciáink képekben:

Takarítás, tisztítás, Steril takarítás:

 

 Steril takarítás: